Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
ÖZEL ÜRÜNLER < Geri Dön
PLATFORM TİPİ MERDİVEN ASANSÖRÜ >> PLATFORM TİPİ MERDİVEN ASANSÖRÜ
PLATFORM TİPİ MERDİVEN ASANSÖRÜ

Özellikler
Tüm ürünlerinde olduğu gibi, emniyet ve güvenilirlik RPSP'nin temel özellikleridir. Platform tipi merdiven asansörü Ocak 2010'dan itibaren geçerli olan yeni bir standart 2006/42/CE sertifikasına sahiptir. Ayrıca, CE ve TÜV standartlarına göre belgelenmiştir. Dış mekan kurulum alanlarında IP55 standardına göre onaylanmıştır.

Kaliteli Bir Seçim
RPSP yüksek kaliteli malzemeden imal edilmiştir. Tüm yüzeyler (Ray, platform, güvenlik barları) paslanmaya maruz kalmaması için anodize alüminyumdan yapılmıştır. Yüksek hassasiyetli yapımı ve güzel sunumu, projenizin mükemmelliğini tamamlar. Ray tasarımı çevreye uyum sağlar ve merdiven küpeştesi olarak kullanılabilir. RPSP hem dikey ayaklarla yere, hem de doğrudan duvara bağlanarak kurulabilir.

Emniyetli, Güvenilir, Sağlam
RPSP (TUV, CE sertifikalı) yeni getirilen Avrupa Direktifleri 2006/42'ye sahiptir. Bu platform, anti ezilme ve anti kırılma güvenlik önlemleri ile donatılmıştır. Yük sensörü de ayrı bir seçenek olarak kullanılabilir. Bu platform 325kg.’lık yüke dayanaklılık gösterir ve sağlamdır. RPSP kapalı ve açık alanlar için uygundur (IP55 versiyonu da mevcuttur).

Kolay Kullanım
Tüketici dernekleri ile işbirliği içinde geliştirilen RPSP merdiven tipi platform asansörü, gelişmiş ergonomik tasarımı ile kullanımı rahat ve güvenli bir hale getirmektedir. Kolay kullanılabilen tek bir joystick ile kullanıcının, makinenin tüm fonksiyonlarını kontrol etmesini sağlar. RPSP tamamen otomatik güvenlik barları ve rampaları arasında hareket motorize olup, platformunun açılış ve kapanışı da otomatiktir.

Opsiyonlar
RPSP, geniş bir aksesuar yelpazesi sunmaktadır. Farklı boyutlarda platform ölçüleri, platformun uzun kenarına otomatik açılır 3. flap eklenmesi, ses ve ışık alarmı, yumuşak kalkış ile hız artışı (0.14 m/s), elektrik kesintisinde akülü çalıştırma, uzaktan kumanda, platform üzeri katlanır koltuk.

FOTOĞRAF GALERİ
Copyright 2017 Sinaps data1