Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
YETİŞKİNLER İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
HASTA TAŞIMA SİSTEMLERİ >> KATLANABİLİR HASTA TAŞIMA LİFTİ
KATLANABİLİR HASTA TAŞIMA LİFTİ

ANTANO ULISSE 150 KATLANABILIR HASTA TASIMA LIFTI


Kolayca katlanabilen hafif gövdesi  ve minimum hacmi ile depolama ve transfer açısından ideal çözüm sunan hasta taşıma liftidir. Rahat tutuş sağlayan ergonomik itme kolları güvenli ve rahat bir hareket imkanı verir. Taşıma barı 360° dönüş özelliğine sahiptir. Acil durdurma ve acil indirme işlevleri ile donatılmıştır

Hiç bir güç harcamadan hastayı karyolasından alıp koltuğuna veya tekerlekli sandalyesine, oradan banyoya-klozete ve hatta yere dahi transfer edebilirsiniz.

Hasta taşıma lifti 150 kg güvenli taşıma kapasitesine sahiptir.Kullanılacak kişi 150 kg olmasa bile motora binen yük,yıpranma,güvenlik,daha uzun sürede batarya şarj ihtiyacı gibi güvenlik ve teknik üstünlükleri vardır ayrıcada bu özellikleri sayesinde çok kolay ve maksimum güvenli kullanım imkanı sağlar.

150 kg taşıma kapasiteli hasta taşıma lifti ve beraberinde sling (taşıma aparatı) ile birlikte verilmekte olup bu aparat için ayrıca ücret talep edilmemektedir.

Hasta taşıma lifti küçük ve dar odalar için uygundur.

Hasta taşıma liftinde herhangi bir problem yaşadığınız da akülü ikinci bir indirme ve kaldırma motor mekanizması ve ayrıca motor üstünde mekanik manuel indirme fonksiyonu vardır.

 Refakatçinin sağlığı, hastanın konforu ve güvenliği düşünülerek tasarlanmıştır.

HASTA TAŞIMA LİFTİ ÖLÇÜLERİ:

Eni Kapalı : 58 cm -- Eni Açık : 84 cm
Ayak Uzunluğu:111cm
En yüksek Seviyedeki boyu : 200 cm
En düşük seviyede : 15 cm
El Tutma Yeri Yüksekliği : 113 cm
Ön Ayak Yüksekliği:12 cm

 

ÖLÇÜLERİ, ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM KILAVUZU
Copyright 2017 Sinaps data1