Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
ÇOCUKLAR İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
AYAKTA DİK DURMA VE YÜRÜME CİHAZLARI >> SNS COCO AYAKTA DİK POZİSYONLAMA CİHAZI
SNS COCO AYAKTA DİK POZİSYONLAMA CİHAZI

Dikey açı (90 o  - - 15 o ) ölçüm fonksiyonu ile ön ve arka konumda dikeylik . (0 kalça eklem ziyaret açısının ölçümü ile kombinasyon halinde için - 30 arasında ), terapistin dik konumunu güvence için hassas bir cihaz ile değiştirilir.

Kalça eklemini dik konumda sol ve sağ bacaklar için açı ölçümü ile ziyaret etmek, bacakları ön düzlemde, femurun başını asetabulumda düzgün bir şekilde konumlandıracak şekilde ayarlamanızı sağlar. Sonuç olarak, kalçanın doğru konumlandırılmasını garanti eden ve dolayısıyla o eklemin displazisini önleyen bir ziyaret gerçekleştirdik.

Peletler ve kayışlar sistemi hastayı güvenli bir terapötik pozisyonda stabilize eder. Cihaz kalça, sırt, pelvis ve gövde desteği ile pelotlar ve iki hasta stabilize edici kayış sağlar.

Alt bacaklardaki fleksiyon fonksiyonu diz ekleminde dik açıyı ayarlamanıza izin verir - diz eklemlerinde kontraktürü olan hastalar için önerilir.

3B ayak platformları düzeltici sol ve sağ ayak konumlarını ayarlamanıza olanak sağlar. Ayağın dorsal ve plantar fleksiyonda olduğu gibi ayağın supinasyon ve pronasyon olasılığını da ayarlamak mümkündür. Çok platformlu diz pedleri, ayak platformları ile birlikte diz, ayak bileği ve ayak içinde doğru, biyomekanik doğrusallığa izin verir.

Dikey konumlandırma, aynı zamanda eğlence ve öğrenme için bir zamandır, bu nedenle, hem ön hem de arka dik konumlandırmada, cihaz, terapötik sınıfları kolaylaştıran geniş bir dikdörtgen masa kurma imkanı sunar. Dik ve arka pozisyonda kullanılır.

Baş desteği, başını sıkıca tutan bir baş dayanağı vasıtasıyla gerçekleştirilir. Kafalık, çocuğun kafasının şekline uyum sağlamasına izin veren esnek bir malzemeden yapılmıştır. Koltuk başlığı hem ön hem de arka dik konumda kullanılabilir.

 

Copyright 2017 Sinaps data1