Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
YETİŞKİNLER İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
AYAKTA DİK POZİSYONLANDIRAN SANDALYELER >> AKÜLÜ AYAĞA KALDIRAN VE AYAKTA SÜRÜŞ İMKANİ SAĞLAYAN SANDALYE
AKÜLÜ AYAĞA KALDIRAN VE AYAKTA SÜRÜŞ İMKANİ SAĞLAYAN SANDALYE

HI-LO E

Akülü sürüsün yani sira ayakta durmanin fizyolojik olarak getirdigi tüm avantajlari saglayan modeldir. Ve ayakta sürüş yapabilme imkanı sağlar.Ayakta dik durmanın gerektirdiği fizyolojik gelişmeleri kişiye kazandırır: Örnek vermek gerekirse solunum fonksiyonlarinin desteklenmesi, basi yarasi riskinin uzaklasmasi vs… Psikolojik olarak alisveris merkezlerinde istediginiz her seye ulasabilme imkani vs. Sirt ve oturma materyali yikanabilir kumastan imal edilmis olup asla terletmez,sirt kisminin arka yüzünde iki adet cep bulunur.Ayrica yine sirt ve oturma bölümlerinin esnekligini vücut seklinize göre ayarlayabilirsiniz.

Ayrica 175 derece sirtini yatirabilir ve oturma derinligini rahatlıkla ayarlayabilirsiniz,böylece istirahat aninizda ve kilo değisimlerinizde sandalyenizi vücudunuza göre çok rahat adapte edebilirsiniz.

Ayrıca kişilerin vücud ölçülerine ve istediğiniz ilave seçeneklere göre üretim yaptırma şansınız mevcut olup bu sayede sizin sandalyeye uyma zorunluluğunuz ortadan kalkacak sandalyeniz sizin ölçülerinize ve istediğiniz fonksiyonlara kısacası sadece kişiye özel üretilmiş olacak ve bunun için ilave fonksiyonlar hariç extra bir ücret ödemeyeceksiniz.

-OPSİYONLAR VE KİŞİYE ÖZEL SEÇENEKLERİ İÇİN LÜTFEN OPSİYONLAR VE ÖLÇÜ FORMUNU TIKLAYINIZ.

VİDEO GALERİ

 

 
FOTOĞRAF GALERİ
Copyright 2017 Sinaps data1