Medikal Danışman:0216 545 24 00 - 0216 545 24 01  Dil / Language: 
ÇOCUKLAR İÇİN ÜRÜNLERİMİZ < Geri Dön
ÇOK FONKSİYONLU OTURMA SİSTEMLERİ - SNS BFN >> SNS BFN ÖZEL ÇOK FONKSİYONLU OTURMA SİSTEMİ
SNS BFN ÖZEL ÇOK FONKSİYONLU OTURMA SİSTEMİ

SNS BFN

SNS BFN , başın ve tüm omurga uzunluğunun desteklenmesine yardımcı olan yerleşik İkinci Omurga® Teknolojili bir pediatrik ortopedi koltuğudur. Sırt ve kalça bölgesinin anatomik olarak korunması ve/veya düzeltici olarak ayarlanmasını sağlar.

SNS BFN, kilitli tekerlekler, pelvis kayışı, kolçaklar, yelek, yan destekler, kalça destekleri, dizlikler, bacak kaçırma kemerleri, itme kolu, ayak kemerlerine ve masaya sahip ayak dayama yerlerinden oluşur.

SNS BFN , nefes alabilen ve yıkanabilir bir döşemeyle kaplıdır ve ÖKO TEX  yapıdaki kaplaması ile hipo alerjik olup ayrıca ve kanserojen madde içermez  ve 3 farklı ölçüsü mevcuttur: 85 cm ile 130 cm (2'9 ”- 4'3”) arasındaki çocuklar için

 Küçük, Orta ve Büyük ölçülerde satılmaktadır.

Avantajlar­ = SNS BFN 

Yerleşik ikinci omurga teknolojisi , yan destekler ve pelvis düzeltmesinin yenilikçi sistemi sayesinde, SNS BFN , fizyoterapistler için çocukları doğru oturma pozisyonuna getirmelerine yardımcı olan mükemmel bir cihazdır.  

Ürünü rehabilitasyon merkezlerinde, okulda ve evde tedaviye devam etmek için kullanılabilirsiniz. Tüm omurga çizgisi boyunca omurga desteklerini tek bir anahtar ile kişiye özel ayarlatyabilir  ve vertebra üzerindeki basıncı azaltmaya yardımcı olursunuz.  

SNS BFN doğru oturma pozisyonu oluşturur. Cihaz ile birlikte eğitim aktivitelerinde, mesleki terapi ve oyunda ve okulda  kullanılır. Bilişsel fonksiyonları kolaylaştırır ve çocuğu harekete geçirir.

Ortopedik ünite hem hasta hem de çevresi için dost ve fonksiyonel bir cihazdır:

  • Postural defektler için düzeltme veya destek sağlar; Çocuğun omurga ve pelvisinin doğru şekilde ayarlanmasını sağlar.
  • Kullanıcının anatomik şekline mükemmel uyum sağlar
  • Kolay erişilebilir anahtarlarla ayarların değiştirilmesi
  • Konforlu ve bağımsız ayarlanabilir kolçak sistemi
  • Öko-Tex standartlarına uygun, güvenli ve hipoalerjenik döşeme yapısı

 

SNS BFN

  • Serebral palsi
  • Kas distrofisi
  • Çeşitli etiyolojilere bağlı felçler
  • Spina bifida
  • Miyelomeningosel
  • Spinal yaralanma sonrası durum
  • Kranyoserebral travma sonrası durum
  • Postürel defektler, özellikle skolyoz

Yararları:

  • Akciğer ventilasyonunu iyileştirmek ve pnömoniyi önlemek
  • Skolyoz gelişimini tedavi etmek ve yavaşlatmak
  • Doğru oturma düzenini oluşturmak

NEDEN İKİNCİ OMURGA® TEKNOLOJİSİ İLE EKİPMAN SEÇMELİSİNİZ?

 

İkinci Omurga ®  Teknolojisi, hastanın omurga eğriliklerinin anatomik haritalanmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Bu eşsiz ve patentli teknoloji, omurganın oturmuş pozisyonda pasif düzeltilmesine izin verir. Doğru model oturma pozisyonunu sağlamlaştırmanıza ve bireysel omurga üzerindeki basıncı azaltmak için sırtın tüm uzunluğunu desteklemenize izin verir. İkinci omurga ®  Teknolojisi rehabilitasyon sürecinde ilerlemeyi sağlar.

Açıklama= Vücut ağırlığı  kişilerin oturur pozisyonda her iki kalçasına eşit olarak dağılmaktadır. Skolyoz veya başka bir deformite ile bu dağılım yapısında fark oluşursa ikinci omurga teknolojisi ile problem giderilir ve doğru bir oturma şekli sağlanır.

Doğru bir postür, yaşam kalitesini artırır, postür  üç ana sistemi etkiler: Solunum, Dolaşım ve Sindirim sistemi doğru bir postür ile doğru şekilde çalışır.

Açıklama

1.Resimde doğru pozisyonlama noktaları ile yavrunuza  kolaylaştırılmış solunum, güçlendirilmiş rehabilitasyon ve kolaylaştırılmış sindirim fonksiyonları kazandırırsınız.

2.Resimde ise tek taraftan yapılmış bir pozisyonlama noktası ile diafram da basınç,omurga diskleri üzerine basınç ve karın boşluğunda bir basınç oluşur ve bu pozisyonlara bağlı olarak kişi istenmeyen komplikasyonlar ile karşılaşabilir ve kişinin yaşam kalitesi düşer.

İkinci Omurga ®  Teknolojisi, evde veya okulda sürekli bir oturuş desteği sağlar ve kişinin yaşam kalitesini anlamlı olarak değiştirir.

 

SNS BFN
Copyright 2017 Sinaps data1